En blogg om IT och Media

Digital media är livet


skrivet den 27 feb av blogger, klockan:10:54

Digital media innefattar väldigt många olika saker, jag tänkte bara lite kort förklara vad det är som är digital media.

Enkelt kan man säga att om man vill jobba med/inom webb, reklam, spel, film eller tv-branschen så sysslar man med digitala medier. Man kan t.ex. syssla med redigering, produktion, effekter av digitalt material. Som ni förstår finns det mycket intressant att syssla med inom digitala medier och det kanske inte är särskilt lätt att välja. Själv så har jag alltid haft ett intresse för film, både tekniskt och kulturellt, men jag sysslar endast med redigering på en hobbynivå. Det krävs inte särskilt mycket utan en bra filmkamera, redigeringsprogram och sen är man igång.

Jag rekommenderar för er som är intresserade och vill komma igång att försöka testa på alla de olika momenten för att se vad som passar er bäst. Nu måste jag ut och samla mer filmmaterial för min kommande kortfilm, en helt improviserad film, min första!

HA D' GÖTT som de säger i götet 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5