Dekoration Design Kreativ Livsstil Trädgård

Trender för Trädgårdsljus

När husägare först började använda ett trädgårdsbelysning i sitt landskap var det inget annat än ett enkelt ljus längs en stig. Nu har den odlats och odlats till ett nät av yttre belysning för säkerhet och för estetiska egenskaper. Med en yttre trädgårdslampa kan du ange för dig själv, din familj och dina vänner var posten är. Du kan använda dem för både företag och hem. De kan också lysa upp byggnummer. Det har blivit en växande trend att betona estetiskt tilltalande ingångslampor. När det gäller kvantitet finns det viss debatt mellan huruvida en enda trädgårdslampa eller en sträng trädgårdsljus är mer estetiskt tilltalande.

När du kombinerar estetiken i en trädgård med nyttan av ett inträdesvägsljus måste du också kombinera dekorationsprinciper. Det är bra att skapa ett inbjudande system som erbjuder enhetliga ljusnivåer. Istället för att använda ett enda ljust trädgårdsljus, försök integrera många armaturer med lägre ljus nära marknivån. Detta erbjuder samma säkerhet för ett enda, ljusa entréljus, med en kreativ trädgård. Att använda en enda trädgårdsarmatur är vanligtvis för ljus och därför är alla områden som leder till det enskilda ljuset ljusare. De är i allmänhet för svaga för att ge någon säkerhet.

Med flera trädgårdsarmaturer kan du skapa belysning i områden som är väldigt intressanta för dig, t.ex. bredvid skyltar, dörröppningar eller trappor. Detta hjälper också till att jämnt fördela ljuset runt din trädgård. Med en blandning av arbetsbelysning och accentbelysning kan du använda trädgårdsbelysning för att markera de yttre funktionerna i ditt hem samtidigt som du ger dig säkerhet och säkerhet. Du kan integrera strålkastare eller stolpljus för att uppnå de ovannämnda ljusmålen.

När det gäller trädgårdsbelysning orsakas en bländning av två saker. Den första är för mycket kontrast och den andra är en direkt vy av en ljuskälla som är oskärmad. Om det finns för mycket kontrast kommer resten av din yttre trädgård att förbli i mörkret. Ett önskvärt kontrastförhållande är mindre än fem till en. Du vill mjukt betona din trädgård, gångväg, dörröppning eller trappa utan att skapa bländning.

Vikten av ett trädgårdsbelysning kan inte underskattas, eftersom det skapar ett första intryck av ditt hem. Det tar mycket längre tid att anpassa sig till alltför upplysta byggnader eller bostäder samt mörkare gångar. Båda dessa gör det svårt att se.

Lämna ett svar